LIGA PRVAKA

Guardiola se uhvatio za glavu i kleknuo na travu. Znao je što slijedi

Screenshot: Twitter

SPEKTAKL Manchester City - Real (4:3) u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka donio je niz scena koje su postale viralne. Međutim, nisu sve vezane uz golove, asistencije ili driblinge, barem ne izravno. Jedna od njih je reakcija trenera domaćina u 55. minuti, pri vodstvu Cityja 3:1 i napadu Reala. Vinicius (21) je na lijevom krilu sjajno prevario 15 godina starijeg suparnika i sunarodnjaka Fernandinha, koji je od 36. minute i ozljede Johna Stonesa glumio desnog bočnog.

Fernandinho je legenda Cityja, ali defenzivni veznjak na poziciji koja nije njegova, neusporedivo sporiji i puno stariji od Vinija, nije imao šanse protiv jednog od najopasnijih krilnih napadača na svijetu i to se vidjelo nekoliko puta. Najviše i najopasnije po City u spomenutoj situaciji, a to je znao i možda najbolji trener na svijetu.

Guardiola je, naime, očajnički gledao kako Vinicius voza Fernandinha i prolazi ga, a onda se uhvatio za glavu i kleknuo na travu. Sve ovo napravio je prije nego što je Vinicius došao ispred Edersona i zabio za 3:2. 

Pročitajte više