Gubi li KK Zadar svoj najveći dragulj?

NAKON bure koja je puhala u Zadru cijelu zimu i dobar dio proljeća nastalo je zatišje, no to nije dugo trajalo. Posljednje informacije koje dolaze kažu da bi Toni Prostran ovoga ljeta mogao potpisati ugovor s nekim drugim klubom obzirom na činjenicu da njegov menadžer Robert Jablan tvrdi da je on slobodan igrač.

U KK Zadru uvjeravaju u suprotno.

"Toni Prostran je igrač Zadra i te informacije koje su objavljene na tim web stranicama nisu istinite. Toni je naš igrač i kao takav jedan je od temeljnih igrača na koje Zadar računa u budućnosti", kaže Branko Ljubičić, glasnogovornik KK Zadra, a prenosi Zadarsport.

Naime, na službenim stranicama XL Basketball agencije stoji da je Prostran slobodan igrač, što potvrđuje i njegov menadžer Robert Jablan.

"Toni Prostran po ugovoru je slobodan igrač, ja ne znam koje su oni ugovore gledali, no prema onome što ja imam napismeno, on će sa Zadrom nove pregovarati početi s pozicije slobodnog igrača. Ukoliko čelni ljudi KK Zadar nisu shvatili stavke iz ugovora, neka ga ga pročitaju pa će im biti jasnije, dakle, ponavljam, informacije koje su objavljene na našim službenim stranicama su točne, a Toni Prostran slobodan je igrač".

Kako će se situacija razriješiti za sada nije poznato. Iz KK Zadra su uvjeravali kako će na Prostranu graditi budućnost kluba, no čini se da bi ga mogli i izgubiti.

M.Š.
Foto: ezadar

Pročitajte više