Guerrero ostaje u Peruu gdje će se liječiti od straha od letenja

NAPADAČ HSV-a Paolo Guerrero, koji je posljednjih dana nekoliko puta pokušao vratiti u Njemačku, ali je zbog straha od letenja svaki put odustao, do daljnjega će ostati u rodnom Peruu...

Iako su u klubu našeg Mladena Petrića razmišljali o tome da svoga nogometaša pokušaju vratiti brodom, od te su ideje zasad odustali.

U subotu su objavili da Guerrero ostaje u Peruu, a kad ga već nisu u stanju vratiti u Europu, onda će mu barem poslati klupskog fizioterapeuta koji će mu pomoći u oporavku. Guerrero (26) je bio vodeći strijelac HSV-a ove sezone sve do trenutka dok u utakmici svoje reprezentacije protiv Venezuele u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo nije potrgao križne ligamente.

Dogodilo se to još početkom rujna, a otada je Guerrero bio na liječenju u Južnoj Americi. No, kako se njegov oporavak približio kraju, trebao se vratiti u Hamburg, ali u nekoliko navrata prošli tjedan je odustao od leta nakon što je već čekirao kartu.

"Ne želimo raditi pritisak na njega u ovom trenutku. Paolo se treba oporavljati u miru i tišini", poručio je trener HSV-a Bruno Labbadia.

Nakon što se u potpunosti oporavi od ozljede, Guerrero će s lokalnim stručnjacima početi raditi na liječenju straha od letenja

Pročitajte više