Gurović: Rađa nije normalan

NAKON što je predsjednik KK Split Dino Rađa izjavio kako mu je žao što se oko "jedne budale podigla tolika prašina”, javio se, navodno, uvrijeđeni i šokirani, Milan Gurović rekavši kako Rađa “nije normalan”.

“Oko jedne budale podigla se tolika prašina. Ukić ne bi s tetovažom Ante Pavelića otišao u Beograd, niti može bilo koji igrač zaigrati u NBA ligi s kukastim križem na tijelu. Igrač Indiane koji je udario gledatelja na utakmici s Detroitom kažnjen je odmah zabranom igranja do kraja sezone. Bez pravih kazni za počinitelje nereda neće biti nikakvih rezultata-” - rekao je Dino Rađa na okruglom stolu o temi Prevencija nasilničkog ponašanja sportske publike u organizaciji Europskog pokreta Split, što je jako uvrijedilo Gurovića.

Srpski piše kako se Milan Gurović, “ni kriv ni dužan, našao na udaru hrvatskog MUP-a, a sve zbog jedne tetovaže s kojom je igrao po cijeloj Europsi i Americi”. Srpski košarkaš u izjavi za isti list prozvao je Rađu “nenormalnim”.

“Ne vjerujem da je Rađa normalan. Nikada se s njim nisam sreo, a kamoli da smo se posvađali, pa ne znam zašto me spominje. Poslije svega, ni ne želim ga upoznati, on to nije ni zaslužio. Nije mi jasno odakle ta količina mržnje koju pokazuje prema meni.” - čudi se Gurović zašto je njegova tetovaža raznog zločinca izazvala tolike polemike u Hrvatskoj.

Team manager košarkaške reprezentacije SCG Žarko Paspalj izjavio je za Kurir kako u Srbiji “sigurno ne bi bilo takvih problema jer su Srbi poznati kao otvoreniji, ali i naivniji narod”.

Pročitajte više