Gvardiol će igrati na turniru "Četiri kafića"

Foto: Šime Zelić/PIXSELL

JOŠKO GVARDIOL nastupit će na turniru "Četiri kafića" koji će se u ponedjeljak 20. i posljednji put igrati u splitskoj dvorani Gripe. Organizatori su prije nekoliko mjeseci rekli da će ovo biti zadnji takav turnir i tim povodom najavili su pravi spektakl.

"Ovo će biti jedna od jačih i boljih turnira, neka zadnji bude zapamćen kao najbolji. Radili smo za grad, za Centar Mir, ostao je u pamćenju prepoznatljiv u cijeloj državi. Izuzetno smo ponosni na sve što smo napravili u 20 godina, ali došlo je vrijeme da završimo", rekao je organizator Damir Karaman na press konferenciji.

Na turniru će nastupati Kauri, Camel, Vivas i Antique-Duje koji su se spojili u jednu momčad, a očekuje se prepuna dvorana. Predstavnici svih momčadi govorili su na press konferenciji i potvrdili tko će se za njih igrati.

Kalinić, Biuk, Šimić, Prosinečki, Kranjčar...

Za momčad Antique-Duje igrat će Joško Gvardiol, Martin Erlić, Stipe Biuk, Nikola Kalinić, Marko Livaja i brojni drugi igrači. Za Vivas, između ostalih, nastupaju Nenad Pralija, Stanko Bubalo, Mate Bilić, Dario Šimić, Roko Šimić.

Za Camel će igrati Karlo Sentić, Hrvoje Vejić, Ivan Strinić, Danijel Subašić, Mario Stanić, Boris Živković, Robert Prosinečki, Niko Kranjčar, a za Kauri Senijad Ibričić, Nikola Moro, Filip Bradarić, Petar Bosančić, Špiro Peričić, Mario Ćurić, Ivan Krolo, Stipe Bačelić-Grgić, Nikola Pokrivač i drugi.

Pročitajte više