Gvardiol: Trebat će vremena da se naviknemo na nove dresove

Foto: EPA

HRVATSKA reprezentacija uskoro će dobiti novu garnituru dresova. U njima će igrati na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, ali i na prijateljskom turniru za osam dana u Kairu. Službeno predstavljanje novih dresova zakazano je za ponedjeljak. Dresove je objavio Footy Headlines na X-u (bivšem Twitteru), a već na prvi pogled očito je da su oni doživjeli velike promjene u odnosu na prethodno izdanje.

Posebice se to odnosi na dres crveno-bijele boje koji više nema niz kvadratića, već njih tek nekoliko velikih pa je na njegovoj prednjoj strani tek osam polja. Rukavi su bijele boje, kao i ovratnik. Rezervna garnitura manje je kontroverzna. Njegova je boja mornarsko plava, kvadratići dijagonalni, a na sebi ima crvene detalje. Reprezentacija će u novim dresovima igrati sljedeće dvije godine.

Sada je dresove komentirao i Joško Gvardiol. "Naravno da se radujem novim dresovima, uvjeren sam da su jednako oduševljeni i moji suigrači u reprezentaciji. Jako mi se sviđaju, trebat će nam određeno vrijeme da se priviknemo na njih, ali jedva ih čekamo odjenuti. Drago mi je da su dresovi opet spoj modernog dizajna i tradicije i da će, kao i uvijek, biti odraz nacionalnog ponosa. Nadam se da će se jednako svidjeti i našim vjernim navijačima i svim ljubiteljima nogometa", rekao je Gvardiol.

Pročitajte više