"Hajduk čeka pakao na Šubićevcu"



NAKON prvog od dva čina finala Kupa, igrači Hajduka i Šibenika i dalje vjeruju u trijumf svojih momčadi nakon 90 minuta na Šubićevcu.

"Bila je ovo jedna dobra utakmica i sreća da smo pobijedili. Šteta je jedino što nisam iskoristio jedanaesterac i one zadnje prilike Tičinovića. Mogli smo s puno boljim rezultatom u Šibenik. Ipak, idemo tamo s prednošću i moramo biti zadovoljni", rekao je Senijad Ibričić, pa naglasio:

"U Šibeniku nas očekuje zanimljiva utakmica i radujem se tome."

Iskusni Josip Skoko ustvrdio je kako je Hajduk morao igrati bolje usprkos pobjedi:

"Nismo zadovoljni kako smo odigrali danas, moglo je to i moralo puno bolje. Ipak, imamo kvalitetan rezultat jer će se na Šubićevcu Šibenik morati otvoriti i ostaviti nam prostora da riješimo pitanje pobjednika Kupa."

"Splićane čeka pakao na Šubićevcu"

Golman Šibenika Goran Blažević još vjeruje u uspjeh u finalu:

"Šteta što smo primili taj drugi gol, došao je kad smo ga najmanje očekivali. Ipak, možemo biti zadovoljni. Rezultat je dobar i otvara nam šansu za osvajanje Kupa."

Stipe Bačelić-Grgić vjeruje kako Hajduku neće biti lako u paklu Šubićevca:

"Bila je ovo teška utakmica, zabili smo gol, kako smo priželjkivali, a moramo biti zadovoljni ishodom. Imamo realne šanse u uzvratu. Šibenik živi za tu utakmicu, nema sumnje da Splićane očekuje pakao na Šubićevcu", najavio je Bačelić-Grgić Splićanima uzvratnu utakmicu.

Pročitajte više