Derbi bez golova

HAJDUK - DINAMO 0:0 Na Poljudu odigran jedan od najlošijih derbija

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

HAJDUK i Dinamo odigrali su jedan od najlošijih derbija ikad. U 9. kolu na Poljudu pred više od 20 tisuća navijača odigrali su bez golova i bez ijedne prilike.

Derbi bez prilike

Prvo poluvrijeme je proteklo u nervoznoj igri, a jedini pokušaj u ovom dijelu igre bio je Šunjićev iz pete minute kada je njegov udarac sjajno obranio vratar Hajduka Posavec.

U drugom dijelu je Hajduk više htio pobjedu, ali nije uspio stvoriti niti jednu priliku. Na drugoj strani je Olmo upropastio opasnu situaciju očajnim udarcem pa je to bilo sve što smo vidjeli na travnjaku u prvom derbiju sezone.

Vatrogasac ostao bez prsta, Gyurcso pogođen u glavu

Torcida je u drugom poluvremenu tri puta bakljama natjerala suca Bebeka da prekine utakmicu, a pri jednoj bakljadi je vatrogasac od topovskog udara ostao bez dijela prsta. Pred kraj utakmice s istočne tribine su gađali Dinamove igrače, a na kraju su u glavu pogodili samo Hajdukovog Gyurcsa.

Prvak uvjerljivo prvi

Dinamo je ostao jedini neporažen i vodi s 21 bodom, pet više od drugoplasirane Lokomotive, koja ima utakmicu manje, dok je Hajduk šesti s 11 bodova. 

Sastavi:

HAJDUK: Posavec, Juranović, Vučur, Lopez, Filip, Hamza, Palaversa, Caktaš, Jairo, Gyurcso, Ivanovski.

DINAMO: Livaković, Stojanovič, Rrahmani, Dilaver, Teophile, Gojak, Šunjić, Oršić, Olmo, Hajrović, Gavranović. 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više