Hajduk dobio Muru 2:0, ozlijedio se Oremuš

HAJDUKOVA druga momčad je tijekom zadnjeg dana priprema u Sloveniji igrala protiv Mure 05. Hajdukovci su slavili 2:0, ali Stanko Poklepović opet ima više razloga za zabrinutost nego za sreću. Na utakmici je težu ozljedu zadobio strijelac prvog gola Mirko Oremuš.

Oremuš je Hajduku donio vodstvo u 15. minuti utakmice. Bila je to sjajna solo akcija, mladi je hajdukovac predriblao cijelu obranu Slovenaca prije nego što je pospremio loptu u mrežu. No, 25 minuta kasnije teren je napustio na nosilima zbog oštrog udarca u zglob desne noge.

Nakon povratka u Split Oremuša čeka liječnički pregled nakon kojeg će biti poznato više informacija o težini ozljede, ali već sad je jasno da bi pauza mogla potrajati oko tri tjedna.

Drugi gol za Hajduk u 67. minuti zabio je mladi Lendrić koji je u igri zamijenio upravo Oremuša. Poklepović je utakmicu započeo u sastavu: Radošević, Režić, Maloča, Pandža, Jozinović, Oremuš, Pezo, Brkljača, Trebotić, Vukušić i Novak. U drugom dijelu ušli su Kalinić, Lendrić i Jonjić.

Pročitajte više