Hajduk doveo pojačanje za Europu, bivšeg igrača Sampdorije

Foto: Guliver Image/Getty Images

KAKO se i nagađalo posljednjih dana i kako je najavio sam trener Marijan Pušnik, Hajduk je pojačao svoje redove novim veznim igračem.

Grk Savvas Gentsoglou novi je igrač Hajduka. 25-godišnji vezni igrač s Bijelima je danas potpisao ugovor i sutra će odraditi prvi trening s momčadi.

U bijelom dresu nosit će broj 90, a vijest je objavio klub na službenoj stranici.

Gentsoglou je rođen 19. rujna 1990. godine u mjestu Alexandroupoli, a u Hajduk je stigao iz talijanskog Barija za kojeg je prošle sezone upisao 13 nastupa. Nogometnu karijeru započeo je u grčkom AEK-u, a početkom 2012. godine potpisao je za Sampdoriju, nekadašnjeg prvaka Italije. U Italiji je još nastupao za Livorno i Speziju, a 2014. godine otišao je u grčki Ergotelis, odakle je lani prešao u Bari.

188 centimetara visoki veznjak igrao je za reprezentaciju Grčke u svim mlađim uzrasnim kategorijama, u kojima je skupio ukupno 34 nastupa, dok za seniorsku izabranu vrstu još nema nastupa.

Gentsoglou je već prijavljen na UEFA-inu listu te će imati pravo nastupa u play-offu Europske lige u kojem Hajduk igra protiv izraelskog Maccabi Tel Aviva.

Pročitajte više