Hajduk dovodi Boška Balabana?

PREMA nekim informacijama postoji mogućnost da Hajduk angažira Boška Balabana koji je nakon raskida ugovora s Dinamom slobodan igrač.

Hajduku je nužno potreban jedan kvalitetan napadač, jer Oremuš i Bartolović nikako ne mogu zamijeniti Nikolu Kalinića, koji je nakon ponude moskovskog Lokomotiva sve bliže izlaznim vratima.

Boško je s druge strane bivši reprezentativac s internacionalnim iskustvom, koji bi Splićanima nedvojbeno bio od velike pomoći. Boško je u karijeri postigao čak 90 ligaških golova i svakako je vrijednost na koju treba računati.

Ne treba ni spominjati da je skupio 35 nastupa za hrvatsku reprezentaciju, a pritom postigao deset golova. Balaban je trenutno u najboljim godinama, napunio je 30 i svakako je kvalitetna prinova, pogotovo kada dolazi bez odštete.

"Ugovor raskidamo na obostrano zadovoljstvo"

Balaban će, zajedno s Tomom Šokotom danas odraditi sastanak sa sportskim direktorom Dinama Zoranom Mamićem, nakon čega će biti poznati i pravni detalji njihova razlaza.

Da bi Balaban stekao pravo registracije za neki drugi klub do kraja sezone, ugovor bi trebao raskinuti na štetu Dinama.

Jednako kao i Tomu Šokotu, i bivšeg dugogodišnjeg reprezentativca šokirao je otkaz, a njegova je reakcija bila prožeta ironijom; "Ugovor raskidamo na obostrano zadovoljstvo".

M.M.
Foto: Index

Pročitajte više