Hajduk drugoligašu šalje nekoliko igrača

Foto: Robert Matić/Hajduk.hr

HAJDUK i Solin su prošlog ljeta uspostavili službenu suradnju koja se najviše očituje po tome što dio igrača Bijelih igra za člana SuperSport Prve NL zahvaljujući dvostrukoj registraciji. Danas je na Poljudu održan i sastanak vodećih ljudi oba kluba na kojem se analizirala dosadašnja suradnja te su dogovoreni planovi.

U ime Hajduka sudjelovali su predsjednik Uprave Lukša Jakobušić, sportski direktor Mindaugas Nikoličius, voditelj Akademije Boro Primorac, zamjenik sportskog direktora Ante Radaić i Fabjan Tomić iz sportskog sektora kluba. Solin su predstavljali gradonačelnik Dalibor Ninčević, predsjednik kluba Ivica Rakušić, dopredsjednik Toni Bešker, trener Mirko Labrović te odvjetnik Damir Primorac kao suradnik oba kluba.

Solin je nedavno izabrao novu upravu te je vodstvu Hajduka predstavio ciljeve i ambicije kluba koji se trenutno bori za ostanak u drugoligaškom društvu. Najbitnija stavka koja je dogovorena je to da će Hajduk još pojačati kadar Solina svojim mladim igračima koji su igrali finale Lige prvaka u juniorskoj konkurenciji, ali bi i neki članovi prve momčadi trebali biti povremeno ustupljeni Solinu kako bi ostao u ligi, što će omogućiti da se suradnja klubova na trenutnoj razini nastavi i u budućnosti.

Pročitajte više