Hajduk gubi najboljeg igrača: Caktaš ide u Rubin za milijun eura

Foto: Hina

S POČETKOM zimskog prijelaznog roka Hajduk se našao na meti brojnih europskih klubova i sve je dulji popis igrača koji bi mogli već do kraja siječnja napustiti Poljud.


Već dulje vrijeme čeka se odlazak prvog vratara Kalinića, a čini se da odlazi još prvotimaca. Prema pisanju Dalmatinskog portala, Mijo Caktaš odlazi u Rubin Kazan za milijun eura nakon što su propali pregovori sa Stuttgartom.

Hajduk je pristao na odštetu, a Caktaš će u nedjelju obaviti liječnički pregled u ruskom klubu te naakon toga potpisati ugovor.

Tko je sljedeći? Na meti su Milović, Kalinić, Sušić, Milić...

Očekuje se i odlazak kapetana Hajduka Gorana Milovića. Navodno je splitski klub prihvatio ponudu od 400 000 eura od turskog Eskisehirspora. Još uvijek je nepoznata budućnost Tina Svena Sušića koji transfer s Poljuda čeka sada već godinu dana, a u posljednje vrijeme spominju se klubovi iz Premiershipa.

Prema pisanju talijanskih portala, na meti uglednih klubova Serie A je i Hrvoje Milić, povremeni reprezentativac koji je prošlog ljeta stigao u Split. Hajdukovog 26-godišnjeg beka prate Genoa i Palermo.

Pročitajte više