Hajduk i Tottenham imaju novi plan za Vuškovića. Englezi: Neće ostati u Poljskoj

Foto: Profimedia

LUKA VUŠKOVIĆ (17) upisao je pet nastupa i zabio dva gola za poljski Radomiak, u kojem se od ove zime nalazi na posudbi. Podsjetimo, Tottenham je mladog braniča prošle godine kupio od Hajduka u rekordnom transferu za splitski klub, vrijednom 11 milijuna eura, a u posljednjem prijelaznom roku otišao je u poljsku prvu ligu. Vušković je u prvoj utakmici dobio 26 minuta, da bi u iduće četiri utakmice odradio punu minutažu.

Vušković će se Tottenhamu pridružiti najranije u veljači 2025. godine, odnosno kada postane punoljetan. Tottenham News, omanji, ali insajderski vrlo dobro pozicioniran medij kada je londonski klub u pitanju, tvrdi da Hajduk i Tottenham već rade na tome da zajedničkim snagama nađu mladom hrvatskom braniču dobru sredinu za nastavak razvoja u sljedećoj sezoni.

"Izvor blizak Spursima otkrio nam je velike planove za sljedeću sezonu, posljednju prije nego što se Vušković trajno pridruži londonskom klubu. Klub iz sjevernog Londona i Hajduk rade na tome da pronađu novi klub u kojem će Vušković nastaviti karijeru na posudbi. Žele ga sljedeće sezone maknuti iz Poljske i omogućiti mu da minute skuplja u sredini iz koje će mu biti najlakše odraditi tranziciju u Premier ligu", navodi engleski medij.

Pročitajte više