Hajduk inicira smjenu Vlatka Markovića?

USPIJU li čelnici Hajduka u svojoj namjeri da na mjesto predsjednika nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije imenuju dopredsjednika Skupštine Hajduka Mirka Klarića, u veljači će taj lokalni nogometni savez na Skupštini HNS-a predložiti smjenu aktualnog predsjednika HNS-a Vlatka Markovića.

Kako doznaje Večernji list, Hajduk će na sjednici nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije umjesto aktualnog predsjednika Paška Viđaka postaviti svog kandidata Mirka Klarića, oko čega se navodno provodi žestoka predizborna kampanja među sudionicima lokalne Skupštine, koja će se održati u četvrtak.

Sam Klarić uvjeren je da će biti izabran za novog predsjednika, otkrio je novinarima, a svoju kandidaturu objasnio je riječima: "Nosioci smo kvalitete na ovom području i logično je da Hajduk bude na čelu."

"Nije tajna da će Hajduk na Izbornoj skupštini Hrvatskog nogometnog saveza zatražiti smjenu Vlatka Markovića, odnosno predložiti novog predsjednika. Za taj čin stvorila se dovoljna kritična masa." - kazao je Klarić, pa dodao: "A to ne možemo ako u Skupštini nemamo svoje predstavnike. Splitska županija delegira dva predstavnika i želimo da to budu naša dvojica koji će među ostalim "skupštinarima" moći lobirati."

Vlatko Marković oštro je reagirao na upit o Hajdukovoj inicijativi: "Prije svega, uopće ne vjerujem u to, da postoji takva inicijativa. A ako ste negdje nešto i čuli, ne vjerujem da iza toga stoji Hajduk. Th je priča o mojoj smjeni već bilo previše, svako se malo potežu, dosta mi ih je. I na kraju, pustite me na miru s time."

Pročitajte više