"Hajduk je institucija puna novca, ali mi sutra pobjeđujemo sa 1:0"

BAŠ kao i prije prvenstvenog dvoboja s Hajdukom igranog 17. travnja, nogometaši Šibenika su i pred uzvratnu utakmicu finala Kupa otišli u karantenu, s nadom u bolji rezultat u odnosu na dalmatinski derbi koji je golom iz slobodnog udarca presudio Senijad Ibričić.

"Jako puno problema imamo, ozlijeđen nam je Jurčević, Alispahić suspendiran, a načeti Bačelić-Grgić i Fuštar. Ipak, vjerujem kako ćemo unatoč svemu ovome ipak priuštiti veliko slavlje našim sugrađanima", rekao je trener Šibenika Branko Karačić ne propustivši ukazati kako je riječ o borbi između Davida i Golijata:

"Hajduk je institucija hrvatskog nogometa, veći klub od nas koji ima igru, tradiciju i novac, na našoj strani tek je želja da uzmemo povijesni prvi trofej."

Najveća prijetnja Bijelima, brzonogi Ermin Zec, s nestrpljenjem očekuje trenutak kad će glavni sudac Domagoj Vučkov označiti početak dvoboja: "Bilo je jako puno naših dobrih izdanja ove sezone, ali sutra moramo pokazati naše pravo lice i iznova skepticima dokazati da smo posve zasluženo u finalu Kupa. Siguran sam da ćemo povesti 1:0 i sačuvati rezultat do kraja", optimistično je zaključio Zec.

Pročitajte više