Hajduk kaznio svog igrača: "Neprimjereno je reagirao zbog neistinite informacije"

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

HAJDUK u nedjelju u 19:10 gostuje kod Istre u 34. kolu SuperSport HNL-a. Splićani su uoči utakmice održali konferenciju za medije na kojoj je glasnogovornik splitskog kluba Božo Pavković govorio o bočnom braniču Hajduka Dini Mikanoviću (30).

"Mikanović je nakon utakmice neprimjereno reagirao nakon neistinite informacije koja je izašla na jednom portalu. Sankcioniran je novčano prema našem internom pravilniku. Iznos će biti doniran za 'Bilo srce'. Preko naše službe je izrazio žaljenje i ispričao se zbog svog postupka, a to isto činimo i mi kao klub", izjavio je Pavković.

Mikanović se naljutio zbog tvrdnje da ne igra zbog nezalaganja

Podsjetimo, Hajduk je protekli vikend na Poljudu izgubio od Varaždina (0:1) u 33. kolu SHNL-a. Nakon utakmice došlo je do incidenta u kojem je ljutiti Mikanović ušao u novinarski salon i počeo bjesniti i prijetiti zbog nekih napisa prema kojima nije igrao zbog nezalaganja, zbog čega je dobio prijetnje nekih navijača.

Prava je istina, rekao je tako Hajdukov trener Jure Ivanković, da Mikanović nije konkurirao za utakmicu zbog ozljede mišića.

Mikanović je ove sezone upisao 17 nastupa za Hajduk

Mikanović je ove sezone upisao 17 nastupa i jednu asistenciju za Hajduk. Na početku karijere bio je član mladih momčadi Osijeka i Hajduka, potom je nastupao za danski Aarhus i kazahstanski Kairat Almaty, a u Hajduk se vratio u siječnju 2022. Prema podacima Transfermarkta, ugovor mu vrijedi do kraja ove sezone, ali uz mogućnost produljenja na još jednu godinu. 

Pročitajte više