hnl

Hajduk korak od transfera sezone. Ferro sletio u Split

Foto: EPA-EFE

BENFICIN stoper Ferro sletio je u splitsku zračnu luku i uskoro bi trebao postati igrač Hajduka. Francisco Reis Ferreira dolazi na posudbu do kraja sezone koja će se produžiti za još jednu sezonu ako se Hajduk plasira u Europu. Ferro, koji će u ožujku napuniti 25 godina, prema Transfermarktu vrijedi četiri milijuna eura, a u Hajduku će pojačati konkurenciju na stoperskim pozicijama.

Ferro je odrastao u Benficinoj školi, a za prvu momčad je do sad odigrao 67 utakmica te zabio četiri gola. No, zadnje dvije sezone nije bio u planovima trenera pa je prošle zime posuđen Valenciji do kraja sezone i prošlog ljeta se vratio u svoj matični klub.

Ove sezone sjedi na klupi i upisao je samo dva nastupa, jedan u portugalskom kupu i jedan u liga kupu. Na početku sezone nije igrao jer je vukao ozljedu s posudbe u Valenciji koja je imala opciju otkupa njegova ugovora, a spominjala se cifra od 60 milijuna eura. Ferro ove sezone u prvenstvu uopće nije u planovima trenera pa ga je Benfica odlučila ponovno posuditi.

Pročitajte više