HNL

Hajduk objavio da je u dva dana sakupljen impresivan iznos za KBC Split

Foto: Hajduk.hr

HAJDUK i Humanitarni klub navijača Hajduka ''Bilo srce'' pokrenuli su humanitarnu akciju "Dišimo kao jedno" s ciljem opremanja intenzivne njege Zavoda za ortopediju i traumatologiju KBC Split koja služi za skrb najtežih bolesnika zaraženih koronavirusom.

HNK Hajduk, njegovi prvotimci i klupski zaposlenici već su prikupili sredstva potrebna za kupnju dva sterilizatora koja su u ovom trenutku najnužnija djelatnicima splitske bolnice. Prvotna namjera bila je prikupiti sredstva za kupnju respiratora, no zbog dužine roka isporuke, u dogovoru s Upravom KBC-a, odustalo se od te ideje.

Svatko u skladu sa svojim mogućnostima može sudjelovati osobnim uplatama na niže navedeni žiro račun, posebno namijenjen za humanitarne svrhe, a Hajduk je danas objavio koliko je dosad skupljeno. 

"Od subote do ovog trenutka je u humanitarnoj akciji “Dišimo kao jedno” za pomoć KBC Split prikupljeno čak 200.000 kuna.

Brojne donacije iz Hrvatske i inozemstva uplaćene su danas, tako da nas u narednim danima očekuje još veći prikupljeni iznos.

Hvala svima na doprinosu, solidarnosti i iskazivanju društvene odgovornosti, a u interesu svih nas i naših bližnjih.

Donirati možete na sljedeći broj računa:

KORISNIK: HNK HAJDUK Š.D.D.
IBAN: HR9124070001500328067
SWIFT: OTPVHR2X
Model: 00
Poziv na broj: 00
Opis: Humanitarna akcija", navode iz Hajduka. 

Pročitajte više