Transferi

Hajduk objavio: Dogovoren je transfer Nejašmića

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

DARKO NEJAŠMIĆ je i službeno postao nogometaš Osijeka. Tu vijest je potvrdio Hajduk. Splitski klub je objavio da je Osijek iskoristio opciju otkupa ugovora veznjaka koji je u lipnju prošle godine otišao na posudbu u Gradski vrt. Hajduku će pripasti milijun eura.

"Nejašmić je za Bijele upisao ukupno 69 službenih nastupa, a pri tom je postigao tri pogotka. Za prvu momčad debitirao je u utakmici Hrvatskog nogometnog kupa u kojoj je Hajduk u gostima svladao Oriolik rezultatom 3:0. Posljednju utakmicu za Hajduk odigrao u veljači 2021. godine kada je Hajduk svladao Rijeku na Rujevici. Darku želimo puno sreće i uspjeha u nastavku karijere", objavio je Hajduk.

Osijek: Nejašmić je osvojio sve u klubu

Nejašmić, kojeg su navijači Hajduka proglasili najboljim igračem 2019. godine, odigrao je 31 utakmicu za Osijek i postigao tri gola uz jednu asistenciju. S Osijekom je 23-godišnji veznjak dogovorio trogodišnji ugovor.

"Nejašmić je sve u klubu odmah osvojio svojim igračkim i ljudskim kvalitetama, brzo se prometnuo u standardnog prvotimca i polugu koja je neizostavan dio taktičkih razmišljanja naše struke, ali i omiljenu figuru svlačionice u Gradskom vrtu. Plijeni jednostavnošću kako na travnjaku i izvan njega, a igrački talent i posvećenost nogometu, kojem je podredio sve, na najbolji se način očituju kroz njegove igre", napisao je Osijek na službenoj stranici.

Pročitajte više