Hajduk objavio veliku novost za navijače, a oni ga sprdaju

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL

HAJDUK je na društvenim mrežama objavio veliku novost za navijače, odnosno pogodnost ili uslugu onima koji koriste platformu HDTV.

"Gol notifikacije pružaju korisnicima HDTV-a primanje trenutnih obavijesti o svakom pogotku Hajduka, a uz tekstualnu informaciju korisnik će moći pogledati i video snimku samog pogotka. Novom značajkom htjeli smo omogućiti svim navijačima Hajduka, koji koriste HDTV, da budu u korak s događajima na terenu, čak i ako nisu fizički prisutni na stadionu ili pred ekranom", poručili su s Poljuda i dodali: "Ne mislimo ovdje stati, pripremamo još neke zanimljive stvari."

No navijači Hajduka na ovo su reagirali mlako i sarkastično. Bile na Fejsu prati 350 tisuća ljudi i gotovo sve njihove objave na toj društvenoj mreži potiču veliki angažman. Ali ova obavijest o realno bitnoj vijesti potaknula je njih tek 20-ak da reagiraju, i to ne pozitivno. S obzirom na to da je Hajduk pred kraj sezone doživio sunovrat te od snova o duploj kruni ostao bez ičega, a igrače i momčad su u ključnim utakmicama karakterizirali jalovost i ozljede, u skladu s tim su i reakcije navijača na ovu vijest.

"Za ovo nam tribaju golovi."

"Ako će ovakva igra biti i sljedeće sezone, neće nam mobitel baš zujati."

"Ima li notifikacija za novog ozlijeđenog igrača?"

"Navodno je probna verzija bila puštena prije derbija (Dinamo x2, Rijeka), ali je bilo tehničkih problema, odnosno problema u realizaciji."

"Odlično! Još da zabijamo štagod pa bi znali da radi, ovako će vjerojatno bit samo mit!"

Pročitajte više