Hajduk od karata zaradio "taman za Verpakovskisa"

"RASPRODANO", s tim natpisom na majici je direktor Hajduka Fiorentini izašao pred novinare, koje je obavijestio kako je od prodanih karata za utakmicu sa Sampdorijom zarađeno oko tri milijuna kuna.

Novinari koji prate Hajduk su zaradu prokometirali kako sada Hajduk ima dovoljno za isplatiti Verpakovskisa

Majicu koju je promovirao Fiorentini će, prema njegovim riječima, do utakmice sa Sampdorijom nositi svi u klubu kako bi se obranili od učestalih upita ima li više karata za europski meč u četvrtak. Karata, kao što je poznato, još od jučer nema, ali se ljudi i dalje skupljaju oko klupskih prostorija u nadi da će se pojaviti koja viška.

U prodaju je pušteno 34 tisuće karata i sve su planule osim 5 posto ukupnog kapaciteta, odnosno 1700 komada koliko je po Uefinim kriterijima ostavljeno za gostujuće navijače, ali će se tek u srijedu znati koliko ih dolazi.

Momčad Sampdorije na splitski aerodrom stiže u srijedu u 10:20, a  oko 18 sati istog dana bi njihov trener Walter Mazzari trebao održati tiskovnu konferenciju.

Pudar se ne da

Što se tiče tragedije koja je pogodila trenera Pudara, kojem su u prometnoj nesreći ozlijeđeni otac, brat i majka, koja je u kritičnom stanju, Fiorentini je izjavio: "Naravno da je Pudaru iznimno teško, ali on će biti s momčadi na klupi, a jutros je čak i bio u svlačionici. Malo je pregrizao cijelu tu situaciju". Pudar bi momčad trebao u srijedu povesti u karantenu.

Svaki sustav je bolji od ovog

Hajdukov direktor se osvrnuo i na današnji izvršni odbor HNS-a na koji nije mogao otići kao predstavnik kluba ali je svoje mišljenje o sustavu natjecanja poslao pismeno: "Bilo kakav sustav natjecanja je bolji od ovog trokružnog koji se trenutno igra i u odnosu na njega, preferiramo Ligu 16"

Foto i tekst: V.G.

Pročitajte više