Hajduk od Zagreba zatražio Ivana Krstanovića

U SJENI rezanja prekobrojnog kadra i smanjivanja plaća igračima Hajduk radi na dovođenju pojačanja za drugi dio sezone. Edoardo Reja je nedavno izjavio kako mu je potreban zadnji vezni i kvalitetan napadač, a Bijeli su za veznjaka pokušali dovesti Juricu Vranješa, no taj transfer je zasad daleko od realizacije. Za napadača žele - Ivana Krstanovića.

"Hajduk je pokazao interes, no još je daleko od realizacije", kratko nam potvrdio je sportski direktor Zagreba Igor Čalo.

Obostrani interes za transferom Krstanovića postoji, sad je red na Zagrebu da Hajduku javi koliko traži za 27-godišnjeg napadača, a zatim slijede pregovori. Transfermarkt Krstanovića procjenjuje na 400 tisuća eura.

Krstanović za kojega je Hajduk još ljetos pokazivao interes je visok 196 centimetara i ove je sezone u 16 utakmica za Zagreb zabio četiri gola. Rođen je u Tomislavgradu gdje je započeo nogometnu karijeru, a zatim je nastavio u Drinovcima i Posušju.

Dvije godine u Posušju gdje je bio prvi strijelac kluba i dobio poziv v.d. izbornika BiH Danijela Pirića su mu priskrbile transfer u Zagreb iako se pričalo da ga traži i Dinamo. Ovo mu je druga sezona u Kranjčevićevoj, u prvoj je zabio osam golova.

U Hajduku su voljni u transfer uključiti i posudbu igrača u Zagreb s obzirom da se na prozivci na Poljudu pojavio čak 41 nogometaš. U svakom slučaju, lako je moguće da Hajduk uz Sharbinija starijeg, Vukušića i Čopa dobije još jednog napadača.

Pročitajte više