Hajduk odbio 220.000 dolara za Neretljaka

NA POLJUD je stigla prva ponuda za zimski prijelazni rok – i to za jedinog Hajdukovog reprezentativca Matu Neretljaka. No, čini se kako Splićani nisu zadovoljni ponudom.

Naime, javnosti nepoznati menadžer ponudio je Bijelima 220.000 dolara za 25-godišnjeg stopera, što je oko 170.000 eura.

“Moj stav kazao sam predsjedniku i direktoru, rekao sam da je realna cijena za Neretljaka 350.000 eura. Ali, naravno, ova procjena za nikoga nije obvezujuća” - izjavio je Štimac za Sportske novosti.

Unatoč tome, Štimčeva riječ imat će presudnu ulogu u transferu. Naime, Štimac je rekao kako Neretljak u drugom dijelu HNL-a može igrati samo ako potpiše novi ugovor s Hajdukom u kojem može dogovoriti i fiksnu odštetu.

“Ako ne potpiše ugovor, onda je jasno da klub mora učiniti sve da bi Neretljaka ove zime prodao i u tom poslu zaradio određeni novac” - dodao je Štimac najavljujući mogućnost dolaska jednog veznog igrača iz europskog kluba u Hajduk.

Prema informacijama Jutarnjeg lista Hajduk je cijenu Neretljaka povisio na milijun eura, a u igri za Hajdukovog stopera su bečka Austria, belgijski Gent i još jedan klub čije se ime zasad drži u javnosti.

Pročitajte više