Hajduk oslabljen u Puli, Balakov odlučan: "Idemo po pobjedu, nema aternative"

TEŽAK ispit večeras očekuje trenera Hajduka Krasimira Balakova na gostovanju kod Istre 1961. Splićani su već nakon prva tri kola nove sezone ostali tri boda iza Dinama, a u Puli će tražiti pobjedu kako se zaostatak ne bi dodatno povećao.

Hajduku nedostaje nekoliko prvotimaca i bugarski stručnjak morat će pronaći način kako da nadoknadi izostanak ozlijeđenih Ante Vukušića, Ivana Vukovića, Hrvoja Vejića, Ljube Miličevića, Masahika Inohe i Kreše Ljubičića.

"Bez obzira na sve izostanke, problema nema", uvjerava Balakov. "Imamo 25 igrača, svi su oni Hajduk. Idemo u Pulu po pobjedu, nema alternative".

"Istra ima četiri vrlo dobra igrača, no nama je jedini zadatak gledati sebe, nametnuti svoju igru i pobijediti", kaže Balakov.

Dozu samopouzdanja Splićanima je dala i pobjeda protiv Rijeke u prošlom kolu, ali domaćin će pokušati iskoristiti Hajdukove probleme kako bi došli do druge pobjede, prve na svom stadionu. Trener Puljana Igor Pamić tvrdi kako je raspoloženje dobro nakon gostujuće pobjede protiv Lučkog u prošlom kolu te se nada kako će uspjeti otkinuti koji bod Hajduku. Utakmica na stadionu Aldo Drosina počinje u 21 sat.

U ostalim utakmicama 4. kola ove subote Rijeka dočekuje Varaždin, Cibalia Slaven Belupo, a Lokomotiva gostuje u Zadru.

Pročitajte više