Hajduk ponudio milijun i pol eura za Niku Kranjčara!

IAKO su mnogi navodni Hajdukov interes za donedavnog kapetana Dinama Niku Kranjčara smatrali "patkom", Igor Štimac je u četvrtak iznio konkretnu ponudu za transfer Nike u Hajduk - milijun i pol eura.

"Mogu vam reći da je gospodin Štimac, sportski direktor Hajduka, bio danas u Zagrebu i da mi je izložio vrlo konkretnu ponudu vezano za dolazak Nike Kranjčara u Hajduk." - izjavio je Nikin menadžer Dino Pokrovac za Radio Dalmaciju.

"Ponuda koju je Štimac iznio zadovoljava one uvjete koje je Dinamo postavio prema transfer listi." - kazao je Pokrovac, pa dodao kako je Niko i prije znao da se Hajduk zanima za njega.

"Sve ćemo ponude sagledati i odabrati onu koja je za nas najprihvatljivija." - zaključio je Pokrovac.

Večernji list doznaje kako je Štimac za Nikin transfer u Hajduk ponudio vlastiti novac.

"Istina je to što ste čuli, ponudio sam Pokrovcu vlastiti novac, svojih milijun i pol eura da Kranjčar dođe u Hajduk. Vjerujem da bi se Niko u Poljudu preporodio i odigrao polusezonu za pamćenje. Da tako ne mislim, ne bih ni ulazio u taj posao." - izjavio je odlično raspoloženi Štimac.

Pokrovac je dodao kako su zasad osim ponude kijevskog Dinama došle još dvije, iz Rusije i Italije, ali i kako je ponuda Igora Štimca "konkretna i korektna".

Hoće li Niko zaista preći u redove najljućeg rivala svog Dinama, saznat ćemo u sljedećih nekoliko dana.

Pročitajte više