Hajduk prodao Lukasa Grgića

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

LUKAS GRGIĆ (27) više nije igrač Hajduka. Borbeni veznjak vraća se u Austriju, točnije u Rapid iz Beča. Prema ranijim informacijama, Hajduku će na račun Grgićevog transfera pripasti odšteta od 750 tisuća eura. Grgić je ugovor s Hajdukom imao do 2026. godine, no više nije bio u planovima Ivana Leke.

Grgić: Ne može svatko reći da je igrao za Hajduk

"Jako emotivan dan za mene, s Poljuda odlazim čistog obraza, dao sam svoj maksimum ovdje. Nekada je to bilo bolje, nekada lošije, ali uvijek sam nastojao ostaviti srce na terenu. Hajduku želim sve najbolje i da se konačno osvoji ta titula", rekao je Grgić na oproštaju od Hajduka pa dodao:

"Ja sam svoju veliku životnu želju ostvario, ne može svatko reći da je igrao za Hajduk, a pogotovo to mnogo znači za mene koji sam od malih nogu vezan za klub. Već u prvom službenom nastupu protiv Gorice sam ostvario svoj san i to mi više nitko ne može uzeti."

Hajduk je doveo Grgića u zimskom prijelaznom roku 2022. godine iz LASK-a za 100 tisuća eura. Za splitski klub skupio je 47 službenih nastupa i u njima ostvario učinak od dva pogotka i pet asistencija.

Pročitajte više