Hajduk protiv amatera za osminu finala Kupa. Evo kad i gdje gledati utakmicu

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

HAJDUK danas od 16 sati gostuje kod Omladinca iz Gornje Vrbe u utakmici šesnaestine finala SuperSport Hrvatskog kupa. Ova utakmica je posljednja u kojoj Hajdukov trener Ivan Leko odrađuje suspenziju, a ujedno i prva za Hajduk u natjecanju u kojem je u prošloj sezoni osvojio titulu. Utakmica se igra u Slavonskom Brodu na stadionu ŠRC Stanko Vlainić-Dida.

Omladinac je član Međužupanijske lige Slavonski Brod - Požega, odnosno svoje utakmice igra u petom razredu hrvatskog nogometa. U jedinom dosad odigranom međusobnom susretu Hajduk je slavio 8:0 2004. godine. Bila je to prijateljska utakmica.

Čustović: Moramo ozbiljno ući u utakmicu

"Moramo ući ozbiljno u utakmicu, da budemo koncentrirani kao što smo bili ja početku sezone. Cilj nam je obraniti trofej u Kupu, već dvije godine smo osvajači. I ove sezone ulazimo s ciljem da ga osvojimo. Osvojili smo dvije godine zaredom, zašto ne bismo i treći put", rekao je u najavi utakmice pomoćni trener Adnan Čustović, zamjenik suspendiranog Leke.

Utakmicu će voditi četiri sutkinje. Glavna je Ivana Martinčić iz Koprivnice, a pomagat će joj Sanja Rođak - Karšić iz Podravskih Sesveta i Maja Petravić iz Zagreba. Četvrta sutkinja bit će Sabina Bolić iz Zagreba.

Izravni televizijski prijenos je na kanalu MAXSport 1.

Pročitajte više