Splićani traže sastanak s Markovićem: "Na Hajduku se neće nitko iživljavati!"

HAJDUK Krasimira Balakova zapeo je već u drugom kolu nove sezone HNL na gostovanju kod Zadra koji je slavio 1:0. Ne bi taj kiks bio ništa novo da se vodstvo splitskog kluba nije pobunilo protiv kriterija suđenja i najavilo sastanak sa čelnicima HNS-a.

> Torcida gađala Hajdukovce bocama, Balakov rezigniran: "Zasluženo smo izgubili"

> Dinamo već pobjegao na plus tri: Hajduk poražen kod Zadra!

"Poručujemo kako se na Hajduku neće nitko iživljavati! Opetovano se događaju neke stvari, pitanje je je li to slučajno?! Naši navijači su nam porotnici, a danas možda nekome smeta što ćemo u tri domaće utakmice imati čak 80 tisuća gledatelja na tribinama. Činjenica je da nas se očito želi destabilizirati, spremni smo nositi na leđima taj golemi pritisak, a od mjerodavnih tražimo isključivo jednak tretman, a ne nikakvu milostinju. Nećemo dozvoliti rušenje atmosfere! Mobilizirat ćemo se i još više, a brojnost naše publike na tribinama najvažnije je mjerilo onoga što radimo", poručio je za službene klupske stranice Milo Nižetić, član uprave kluba.

Hajdukovce je posebno zasmetala nova pogreška suca Igora Pristovnika iz Zagreba, kojemu nije prvi put da je oštetio Bile. Protiv Zadra je propustio suditi penal nad Tomasovim malo prije pogotka domaćina.

Član uprave Hajduka Pavle Cicarelli stav kluba izravno je iznio povjereniku za natjecanje Prve HNL Josipu Brezniju.

"Razočarani smo onime što se događa u našem nogometu! Čemu natjecanje u kojemu je sve već odlučeno", zapitao se Cicarelli i koliko uopće smisla ima sudjelovati u takvom natjecanju.

Hajduk će u utorak zatražiti sastanak s Vlatkom Markovićem i Zorislavom Srebrićem, dok se Cicarelli nije uspio sastati s povjerenikom za suđenje Ivanom Peraićem koji nije našao vremena.

Pročitajte više