HAJDUK U EUROPI

Hajduk za utakmicu sezone ojačan povratkom dva ključna igrača?

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

HAJDUK je u prvoj utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige odigrao jednu od svojih najboljih europskih utakmica proteklog desetljeća i pobijedio 3:1. Ovaj vikend zbog odgode utakmice neće igrati SuperSport HNL, što će mu dati još više vremena za četvrtak, kada će u Portugalu braniti prednost u uzvratu.

Osim sjajne igre na Poljudu, za navijače Bijelih stiže još dobrih vijesti. Sigurno im se vraća jedan, a možda i dva prvotimca. Toni Borevković, novopridošli stoper koji je u Hajduku na posudbi s pravom otkupa upravo iz Vitorije Guimaraes, odradio je u prvoj utakmici suspenziju i ima čistu situaciju pred uzvrat.

Podsjetimo, on je igrajući za Rio Ave u play-offu Europa lige protiv Milana 2020. godine zaradio crveni karton u sudačkoj nadoknadi produžetaka, a s obzirom na to da otada nije imao europski nastup, suspenziju mora odraditi u četvrtak.

Na terenu bismo mogli vidjeti i Nikolu Kalinića, koji je ove sezone zaigrao samo u Superkupu protiv Dinama. Tada je zaradio prijelom nožnog prsta, ali je blizu povratka na teren. Marco Fossati je i dalje ozlijeđen te najvjerojatnije neće biti dostupan Valdasu Dambrauskasu za ovaj susret.

Pročitajte više