Hajdukov 19-godišnji golman: Presretan sam jer sam debitirao

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

OSIJEK je u utakmici 30. kola SuperSport HNL-a pobijedio Hajduk na praznom Poljudu 2:1 i došao do bodova u borbi za Europu. Gosti su poveli u 19. minuti golom 18-godišnjeg Antona Matkovića, a Hajduk se vratio preko Aleksandra Trajkovskog u 28. minuti. Pobjedu Osijeku osigurao je Ramon Mierez. Na golu Hajduka debitirao je Borna Buljan, 19-godišnji golman.

"Presretan sam što sam napokon debitirao za Hajduk. Tu sam od sedme godine. Ovo je velika stvar za mene. Nažalost, debi je okončan porazom. Malo smo lošije u utakmicu. Poslije smo se malo digli, a onda nas je poremetio gol na kraju prvog poluvremena. Pokušali smo se vratiti, imali smo par izglednih prilika, ali nismo uspjeli zabiti.

Djelomično sam zadovoljan, prva utakmica, bilo je ok. Nažalost, bez publike. Svima nam je draže s publikom. Imao sam ozljedu, ali sam se ranije vratio zbog okolnosti. Moramo nastaviti dalje, imamo Koprivnicu. Imamo lošiji niz. Moramo se izdignuti iz toga. Mislim da je Belupo dobra prilika", rekao je Buljan nakon utakmice.

 

Pročitajte više