HAJDUK

Hajdukov trener juniora najavio odlazak iz kluba

Foto: Hajduk.hr

NAKON što je prije tri dana Hajduk otpustio šefa akademije Krešimira Gojuna, danas se putem Twittera od Hajduka oprostio i trener juniora splitskog kluba Igor Tolić. No kako doznaje Dalmatinski portal, još nije službeno otišao iz kluba.

>>> Hajduk potjerao šefa Akademije koji je prijavio direktora da gura Šibenik

>>> Bjelanović će tužiti Gojuna: "Šokiran sam, oklevetao me jedan od užih suradnika"

>>> Šef Akademije Hajduka oglasio se o otkazu i prijavi da se "pušta Šibeniku"

U Hajduku je proveo zadnje dvije godine, a sada bi trebao otići kao prvi čovjek koji je napustio Hajduk nakon izvanrednog otkaza Gojunu.

Spomenuti je otkaz dobio zbog toga što je, tvrde iz splitskog kluba, optužio svog nadređenog sportskog direktora Sašu Bjelanovića da je od njega tražio da u svibnju uoči utakmice Hajduka II i Šibenika "pomogne Šibeniku" da uđe u Prvu ligu. Bjelanović je nakon toga objavio kako je podnio privatnu tužbu protiv Gojuna.

>>> Mejl zbog kojeg je Gojun dobio otkaz u Hajduku: Brbić otkrio tko je presudio

>>> "I Naš Hajduk dojavio je pokušaj namještanja utakmice sa Šibenikom i imena"

>>> Trener Hajduka zaprijetio klubu: Istražite namještanje ili mi dajte otkaz

Tolić je u Split stigao u ljeto 2017. godine iz zagrebačkog HAŠK-a, prvotno je vodio kadete, posljednju polusezonu juniore splitskog kluba, a na Twitteru se kratko oprostio i zahvalio za dvije uzbudljive godine. 

Danas se povodom otkaza Gojunu priopćenjem oglasio i trener Siniša Oreščanina koji je stao iza smijenjenog Gojuna i tako započeo rat za vlast u Hajduku, između Brbićeve i zagrebačke struje. Ranije su se oglasili i iz NO-a Hajduka te istaknuli kako su i oni upozoravali na namještanje utakmice o kojem je pisao i pričao Gojun. 

Pročitajte više