Hajdukovci napali Pristovnika: "Sudac je mrav kojega je netko poslao da obavi posao"

NAKON poraza na Kantridi od Rijeke Hajdukovci su bili vrlo ljutiti na zagrebačkog suca Pristovnika. Nakon završetka utakmice došlo je do gužve u tunelu koji vodi s travnjaka do svlačionica.

Kako pišu SN, glavnog suca Pristovnika pokušali su napasti Dean Računica i pričuvni igrač Bijelih Siniša Linić. Četvrti sudac Bruno Marić zaustavio je Linića koji je vrijeđao glavnog arbitra i time u posljednji trenutak spriječio fizički obračun.

Senijad Ibričić jedva se suzdržao da ne kaže nešto kudikamo drastičnije.

"Ma najbolje da ništa ne govorim. Zašto? Zato što ne bih htio omalovažiti Rijekinu pobjedu, to mi je posljednje na pameti, ali pitam se ima li imalo smisla igrati. Ovo što nam rade suci iz Zagreba je nevjerojatno. Mi smo kiksali protiv Varteksa, ali nismo kiksali već šest, sedam utakmica zaredom. Nemojte me više ništa pitati, stvarno mi je pametnije da ne pričam puno", rekao je nakon utakmice Ibričić.

Sličnog razmišljanja bio je i najiskusniji igrač u momčadi Hrvoje Vejić koji je suca nazvao malim mravom kojeg su u Rijeku poslali obaviti posao.

"Sudac je mrav, mali miš kojega je netko poslao da obavi posao. Još nam se prije utakmice smijao u lice i govorio: “Smijte se sada, jer se poslije utakmice sigurno nećete smijati”. I nije ovo prvi put, tako je bilo i u Osijeku. Što ću vam više govoriti. Čemu pričati o nogometu kad igraš, a sudi ti onaj mali miš", istaknuo je Vejić.

Vratar Hajduka Danijel Subašić, pak, smatra kako su upravo suci donijeli Dinamu naslov prvaka.

"Suci su Dinamu donijeli naslov prvaka i to mene ubija u pojam. Mi jesmo izgubili protiv Varteksa prošle nedjelje, ali je sve to ništa u odnosu na suđenje kakvo smo doživjeli. Dođe mi pomisliti da se u ovakvom HNL-u uopće ne isplati igrati. Tužan sam i bijesan", rekao je Subašić.

V.B.
Foto: Teo Cimas

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.