Hajdukove dionice napokon izašle iz tiska

MNOGI navijači Hajduka kupili su dionicu voljenog kluba samo da bi je mogli objesiti na zid i ponosno prijateljima pokazivati da su i oni dio te priče. Taj će im se san napokon ostvariti jer danas su iz tiska izašle prve dionice Hajduka u A3 formatu, a Nadzorni odbor obećava da će svaki dioničar uskoro imati jednu ovakvu potvrdu na kojoj će biti ugravirano njegovo ime i prezime.

"Razumjeli smo nestrpljenje naših dioničara, ali mislim da se isplatilo čekati. Smatram da su dizajn i realizacija na razini Hajdukovog ugleda. Iako su skeptici sumnjali, ipak će visiti na zidu!", rekao je glasnogovornik Hajduka Davor Pavić koji je oduševljen dizajnom Ivana Kolovrata, docenta Umjetničke akademije Sveučilišta u Splitu, zaslužnog za dizajn Hajdukove dionice.

"Želio sam ovaj rad pokloniti Hajduku, drago mi je da je uspio, jer sam se vrlo rado odazvao glasnogovorniku Paviću. Odrastao sam u Žrnovnici, a ne trebam posebno ni isticati što mi predstavlja Hajduk. Stvarajući ovaj rad razmišljao sam i o budućnosti, jer 'dionice' će sasvim sigurno na zidovima stajati u idućim desetljećima", ponosan je Kolovrat.

Pročitajte više