Hajduku samo remi protiv Maribora

U PRIJATELJSKOJ utakmici između Hajduka i Maribora koja se igrala u četvrtak navečer, hrvatski prvak nije uspio doći do pobjede koja je ipak bila očekivana, a i najavljivana u Hajdukovom taboru.

Konačni rezultat bio je 1:1, iako je prema riječima Ćire Blaževića, koji je nakon susreta dao izjavu za Index.hr, utakmica bila puna prigoda s jedne i druge strane.

Hajdukov trener nije propustio priliku da čestita igračima slovenskog kluba, te da izrazi svoje zadovoljstvo odigranom utakmicom, unatoč skromnom rezultatu.

Maribor je poveo, prema Ćirinim riječima, iz situacije koju je klasificirao kao "evidentni ofsajd", no tada su Hajdukovci "maestralnom kombinacijom Kranjčara i Munhoza" izjednačili rezultat.

U drugom poluvremenu Blatnjak je propustio tri stopostotne prilike, a Munhoz se jedini od Hajdukovih igrača uspio upisati u strijelce.

Ćiro nije uspio sjetiti imena igrača Maribora koji je zabio sporni pogodak, a u razgovoru za Index je ustvrdio da ga izjednačujući pogodak Slovenaca nije toliko uznemirio.

Nakon uvjerljive pobjede protiv Malečnika u srijedu, Ćiro možda misli da i nema previše razloga za zabrinutost, ali bi se ipak trebao prisjetiti da je najavljivao tri gola Mariboru, uz nula primljenih.

"Ja sam u potpunosti zadovoljan sa svojim igračima i igrom koju su pokazali. Unatoč rezultatu, koji u ovom slučaju malo govori, moji sinovi su pokazali kako su ekipa koja zna što hoće." - rekao nam je Ćiro.

Pročitajte više