Hajduku se nudi Vajushi, Oremuš na meti Basela



PREMA informacijama koje stižu iz Albanije mladi veznjak Vlaznije Armando Vajushi interesantan je splitskim Bijelima. 19-godišnji Vajushi mladi je reprezentativac, a ove sezone jedan je od najboljih igrača tamošnje lige. Spominje se kako za Vajushija vlada veliko zanimanje, a između ostalih interesenti HSV, Stuttgart, Maribor te grčki AEK.

Menadžer mladog veznjaka Adrian Alijaj potvrdio je ovu informaciju, ističući kako je razgovor s Hajdukom odgođen dok se uprava ne stabilizira...

"U Hajduku je situacija još nejasna i nesređena. Tek je došla nova uprava i sigurno da još nisu donijeli zaključke kako i kojim putem u novu sezonu. Pričekat ćemo neko vrijeme da sve sjedne na svoje mjesto prije no što obavimo razgovore s čelnicima splitskog kluba. U svakom slučaju radi se o interesantnom igraču, ofenzivnom veznjaku, koji će vrlo vjerojatno imati svijetlu budućnost", rekao je Aliaj u razgovoru za Index.

Dodajmo još kako postoje informacije o interesu švicarskog Basela za veznjaka Hajduka Mirka Oremuša. Basel bi rado Mirka vidio na St. Jacobs Parku sljedeće sezone, a ostaje pitanje što će na to reći Maleš i ostali članovi novooformljene uprave Hajduk. Prema Transfermarktu Oremuš vrijedi milijun i pol eura, a ove sezone je upisao 30 utakmica za Hajduk, dodavši dva gola i asistenciju.

Pročitajte više