HAJDUK

Hajduku stiže Bradarić, a nude im se i još dva velika pojačanja

Foto: EPA-EFE

U 16 sati Hajduk će održati presicu na kojoj bi trebali predstaviti Filipa Bradarića, veliko pojačanje koje stiže na posudbu iz talijanskog Cagliarija.

Veznjak koji je s Hrvatskom sudjelovao u osvajanju srebra u Rusiji nema prostora na Sardiniji i najviše mu se sviđa opcija povratka u matični klub.

No on možda ne bude jedino pojačanje danas. Splitskom klubu se nude Ivan Strinić i Tino Sven Sušić, dvojac koji je također svojevremeno igrao u tom klubu.

Strinić, poznato je, nema klub. Raskinuo je s Milanom za koji nije ni debitirao u jedinoj sezoni tamo i sada je slobodan igrač.

Međutim, Hajduk je već popunjen na lijevoj strani - ovoga ljeta stigli su mladi i talentirani bekovi David Čolina iz Monaca te Ivan Dolček iz Slaven Belupa. 

Ipak, 32-godišnji Strinić je, kao i Bradarić, osvajač srebra u Rusiji i njegovo iskustvo zasigurno intrigira čelnike Bilih. Za Hajduk je Bradarić igrao od 2011. do 2015. nakon čega je eksplodirao u Rijeci gdje je bio i kapetan.

Tino Sven Sušić trenutačno je član nizozemskog Venla, a posljednjih dana pisalo se da bi trebao otići u Heerenveen ili Groningen. Pratila ga je i Brescia, no 27-godišnji Sušić je i dalje u Venlu gdje čeka rasplet situacije s Hajdukom s kojim je navodno u pregovorima. 

Sušić je za reprezentaciju BiH odigrao devet utakmica, a bio je jedan od najboljih igrača splitskog kluba uoči transfera u belgijski Genk 2016. godine. Za Hajduk je igrao od 2012., a nakon Genka bio je u Maccabi Tel Avivu i Antwerpu.

Pročitajte više