TRANSFERI

Hakimijev agent: Neka sad Zidane objasni zašto je ostao bez mog igrača

Foto: EPA

ALEJANDRO CAMANO, agent Achrafa Hakimija, dao je izjavu za marokanski Al Mountakhab u kojoj je kao glavni razlog zbog kojeg je njegov klijent napustio Real naveo Zinedinea Zidanea.

Europski zlatni dečko: Achraf Hakimi

Desni bek koji je inače proizvod Realove nogometne akademije prošlog tjedna potpisao je za Inter nakon što je dvije godine proveo na posudbi iz Reala u Borussiji Dortmund.

Francuz je problem

"Zidane je razlog zbog kojeg je Achraf potpisao za Inter. On je taj koji sada mora objašnjavati zašto je ostao bez takvog igrača. Naravno, povratak u Madrid ne bi ni imao smisla s obzirom na to kako Dani Carvajal igra ove sezone", rekao je Camano pa dodao:

"Conte je stalno bio u kontaktu s nama. Ispričao je Achrafu sve o projektu koji gradi i nije bilo dileme oko odrađivanja transfera."

Conteu je trebao takav igrač

Podsjetimo, ovaj 21-godišnjak briljirao je u Bundesligi. Za Borussiju je odigrao 73 utakmice u kojima je zabio 12 golova i imao 17 asistencija. U tekućoj sezoni postigao je devet pogodaka i dodao deset asistencija te se nametnuo kao jedan od najboljih bočnih igrača svijeta.

Fantastični učinak Marokanca te njegov sjajni osjećaj za igru i prostor uvjerili su Antonija Contea da mu je takav igrač neophodan za njegov čuveni sustav 3-5-2. Na ime odštete Inter je Realu isplatio 40 milijuna eura plus dodatnih pet milijuna raznih bonusa. Hakimi će po sezoni zarađivati pet milijuna eura.

Pročitajte više