Halilović: Puno kopiram Messija

Foto: Twitter

ALEN HALILOVIĆ ovog ljeta je ponovno promijenio klub. Barcelona ga je za pet milijuna eura prodala HSV-u, ali uz mogućnost da ga vrati na Camp Nou u budućnosti.

"Odlično sam primljen, ugodno se osjećam, a imam oko sebe i igrače koji govore mojim jezikom, zbog čega mi je sve još lakše. Emir Spahić i Filip Kostić su ovdje, a Emir je čak igrao s mojim ocem Sejadom i danas su u dobrim odnosima. Čim se pojavio interes HSV-a, odmah sam nazvao Spahića kako bih ga pitao o klubu", otkrio je Halilović u svom prvom intervjuu u Njemačkoj za Bild.

Šokiran je pripremama u Njemačkoj.

"Barcelona je najbolja na svijetu, sve je osvojila i ima najbolje igrače, ali iskreno nikad nisam imao teže pripreme nego ovdje. U Španjolskoj je nevjerojatno da netko trenira triput dnevno."

Halilovića su još dok je bio u Dinamu prozvali "Novi Messi"...

"Leo je sjajna osoba, uvijek na raspolaganju da pomogne, ljubazan i skroman. Svi ga u momčadi vole, ne samo zato što je dobar igrač. Poput njega volim situacije jedan na jedan, riskantna proigravanja... Puno ga kopiram."

Zanimljivo, košarku voli još više od nogometa.

"Volim NBA i rado igram košarku. Pa znam za više NBA igrača nego nogometaša! Kakav sam košarkaš? U tricama jako dobar, ha-ha!"

Pročitajte više