Halilović: Nakon Eura želim se vratiti u Barcelonu

Foto: Hina

HRVATSKA reprezentacija u Sv. Martinu na Muri odrađuje prvi dio priprema za Euro u Francuskoj. Momčad je u ponedjeljak ujutro odradila prvi zatvoreni trening, a na pripremama se pojavio i Vedran Ćorluka.

Halilović: Bit ćemo pravi na Euru

Nakon prvih nekoliko dana odrađenih priprema, Alen Halilović otkrio je kakva je atmosfera u svlačionici.

"Radi se dobro, tereni su odlični, zadovoljni smo kampom i najvažnije je da nas ozlijede zaobiđu", poručio je mladi veznjak Barcelone, koji je prošlu sezonu odradio na posudbi u Gijonu.

Hrvatsku na Euru čekaju vrlo opasni protivnici, ali Halilović vjeruje u pozitivan rezultat.

"Mislim da smo spremni, da dobro treniramo i da ćemo biti pravi na Europskom prvenstvu. Najveći je motiv što branimo boje svoje države i reprezentacije", dodao je.

"Cilj mi je vratiti se u Barcelonu"

Talentirani veznjak vjeruje kako će biti na popisu putnika za Euro.

"Svi koji su na popisu zaslužuju biti ovdje. Na svakoj poziciji imamo dobrih igrača, svi su zasluženo ovdje. Iza mene je dobra sezona, želim tako i nastaviti. Dat ću sve od sebe, trenirati, boriti se. Mlad sam, pa što bude", rekao je Halilović, koji još uvijek ne zna gdje će nastaviti karijeru. Poznato je samo kako ga više nećemo gledati u dresu Sportinga iz Gijona.

"Puno se piše, ali nisam još stigao razgovarati s Barcelonom. Odmah po završetku Sportingove sezone došao sam u Zagreb, a cilj mi je vratiti se u Barcelonu. Što će biti nakon Europskog prvenstva - to još ne znam. Odigrao sam velik broj utakmica u jednoj od najboljih liga na svijetu, ako ne i najboljoj. Puno sam igrao za svoje godine i moram biti zadovoljan. Moram popraviti završnicu, zabijati više golova, i nadam se da ću s time početi već sada u reprezentaciji", zaključio je Halilović.

Pročitajte više