Hamann: Klopp se mora ispričati zbog incidenta. Jako čudno od njega

BIVŠI njemački reprezentativac i nekadašnji igrač Liverpoola Dietmar Hamann komentirao je izjavu Jurgena Kloppa, koji na konferenciji za medije nakon poraza Liverpoola od Wolverhamptona nije želio odgovoriti na pitanje novinara The Athletica Jamesa Pearcea.

"Jako čudno i sitničavo od Kloppa. On mora shvatiti da su James Pearce i njegova obitelj bombardirani porukama mržnje nakon ovog incidenta jer Klopp nije odgovorio na pitanje. Bilo je potpuno u redu pitati ga to i mislim da James najmanje zaslužuje ispriku. 

Liverpool se temelji na poštovanju. Netko Kloppu treba reći: 'Ovo je Liverpool i ne možeš to činiti.' Održavaju se kampanje protiv zlostavljanja, pa ne možete menadžeru Liverpoola dopustiti takvo ponašanje. Nitko u klubu se ne usudi reći mu to. Način na koji se stvari odvijaju ne pomaže njemu, a ni klubu koji je iznad svih", rekao je 49-godišnji Hamann za talkSPORT.

Liverpool je u krizi

Podsjetimo, Pearce je Kloppa pitao o njegovom pripremanju utakmica i imaju li igrači Liverpoola problem s mentalitetom, na što je njemački stručnjak odgovorio: "Jako je teško s tobom razgovarati. Bit ću u potpunosti iskren. Radije ne bih s tobom pričao. Znaš ti zašto. Zbog svega onog što si napisao. Odgovorit ću ako netko drugi želi postaviti pitanje", rekao je Klopp.

Na isto pitanje drugog novinara Klopp je dao odgovor. Potvrdio je da mu je momčad očajno ušla u utakmicu te da već dugo nije tako slabo startala i dodao je da mu je to teško prihvatiti. Liverpool se nalazi na desetom mjestu Premier lige. U posljednje četiri utakmice doživio je tri poraza, uz neriješeni ishod s Chelseajem. 

Pročitajte više