Handanovič spašavao Inter od još težeg potopa, Brozović isključen

Foto: Guliver Image/Getty Images

INTER je u sjajnoj formi doputovao u Bergamo na gostovanje protiv Atalante, a na kraju su doživjeli potop koji je mogao biti još i gori da na vratima milanskog kluba nije stajao Samir Handanovič.

Atalanta je povela već u devetoj minuti kada je mrežu gostiju zatresao Hateboer. Domaći su do kraja prvog dijela imali još barem pet zicera, no na golu Intera briljirao je Samir Handanovič.


 

Posebno je impresivna bila obrana na samom otvaranju utakmice. Igrala se 4. minuta kad je Atalanta krenula u polukontru. S nekoliko brzih dodavanja obrana Intera se razvukla, raspala i ostavila je puno prostora Duvanu Zapati koji je sjajno gađao suprotni kut sa 16 metara. Handanovič je vrhunskom paradom to obranio, ali lopta je pala točno pred noge Hateboeru koji s pet metara šutira u prazna vrata. Ipak, od gola nije bilo ništa jer se nevjerojatni golman Intera uspio podići i obraniti zicer nad zicerima. Kasnije je Handanovič obranio još dvije sjajne šanse i prema prikazanom u prvom dijelu, Atalanta je mogla voditi 4:0 da nije bilo čudesnog golmana protivničke momčadi. Inter je u 47. minuti izjednačio preko Icardija, a u 62. domaći su opet poveli golom Mancinija.

U posljednjim minutama utakmice Atalanta je zabila još dva gola i posve je razbila Inter. Najprije je u 88. minuti Djimsiti pogodio nakon kornera, a konačnih 4:1 postavio je Gomez fantastičnim golom u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Za Inter su od prve minute igrali Brozović i Perišić, a Vrsaljko je ušao umjesto Mirande. Brozović je u sudačkoj nadoknadi utakmice dobio drugi žuti karton.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više