Hart: Kranjčar ostaje, iako bi možda bilo pametnije prodati ga i zaraditi

"MOŽDA bi bilo pametnije prodati Kranjčara sada i zaraditi na njemu nego ga izgubiti na kraju sezone. Ali to trenutno nije moj problem. Niko je sretan u Portsmouthu. Razgovarao sam s njim i jasno mi je rekao što želi. Ostaje u Portsmouthu još najmanje godinu dana i nemam razloga vjerovati da će se njegov stav promijeniti u bliskoj budućnosti", kazao je za Sky Sports Portsmouthov trener Paul Hart.

Hart je također odgovorio na današnje novinske napise engleskih medija, koji su javili da je reprezentativni golman David James treneru na sastanku u četiri oka kazao da želi otići iz kluba. "To nije istina. David James nije mi rekao da želi napustiti Portsmouth", kaže Hart koji je jasno dao do znanja da mu je dosta razgovora o odlascima igrača.

Hart, naime, ima već dovoljno posla pokušavajući dovesti nova pojačanja u momčad s obzirom da su "mornari" opasno tanki na većini pozicija nakon prošlosezonskog masovnog egzodusa. Dva igrača koje Hart posebno prati su napada Boltona Danny Shittu i njegov suigrač Gavin McCann.

Pročitajte više