Hart prvi put progovorio o Guardioli nakon odlaska iz Cityja

Foto: Getty Images / Guliver Image

DOLASKOM Pepa Guardiole završena je avantura Joe Harta na Etihadu. Vratar reprezentacije Engleske morao je zbog katalonskog trenera napustiti Manchester City, nakon čega je otišao u Torino.

"Ne mrzim Pepa, to ne rade profesionalci. Sad sam u Torinu, to znači da nisam imao izbora nego otići. Ne razmišljam o budućnosti. Želim uživati u ovoj sezoni u Torinu. Zahvalan sam ljudima iz Torina što su mi ponudili pravu priliku. Navijači Torina su me razveselili na Wembleyu na utakmici Engleske i Škotske. Čuo sam pjevanje, a iznenadio me talijanski naglasak. Bilo je posebno", rekao je Hart. 

On je usporedio Premier ligu i Serie A...

"Odrastao sam gledajući talijanski nogomet na TV-u, posjetio sam grad prije nego sam potpisao i svidio mi se. Preporuke mi je dao Patrick Vieira. Ne vidim puno razlika između Serie A i Premier lige. Obje su nepredvidljive i svašta se može dogoditi. Navijači su me iznenadili. Stadioni su rijetko rasprodani, ali atmosfera je odlična".

Hart se zahvalio talijanskim trenerima i pohvalio Sinišu Mihajlovića.

"S Mancinijem se nisam čuo otkako sam došao u Italiju, ali sam ponosan jer je bio moj trener. Kao i Capello, koji me prvi izabrao kao prvog vratara. To neću zaboraviti. Također, Mihajlović me uči kako reagirati na slobodan udarac, ali nisam još s njim trenirao. Sviđa mi se način na koji nas vodi, uvijek očekuje najbolje od nas", zaključio je vratar.

 

Pročitajte više