Hartova ispovijed: Svjesno sam lagao jer smo na okupljanu imali samo 14 nogometaša

SEDAM utakmica i sedam poraza. To je bilanca Portsmoutha, kluba koji je 2008. godine osvojio FA Cup, na početku nove sezone Premiershipa.

Nakon takvog starta Portsmouth je definitivno jedan od prvih kandidata za ispadanje, ali nije samo to razlog zbog kojeg rijetki ne vjeruju više ovoj momčadi. Činjenica je da su gotovo svi najbolji igrači ovog ljeta napustili Portsmouth.

"Ostali smo bez nekih stvarno dobrih nogometaša. Kada vam odu Sol Campbell, Niko Kranjčar, Sylvain Distin, Lassana Diarra, Jermain Defoe, Peter Crouch i Glen Johnson, morate platiti cijenu. Pa i velikim klubovima bi takav egzodus bio potpuni šok", rekao je trener momčadi Paul Hart, koji je nakon toga otkrio još nešto šokantnije.

"Lagao sam vam tijekom srpnja, jer sam na to bio primoran. Devetog dana u srpnju okupili smo igrače i bilo ih je četrnaest. Pazite, četrnaest nogometaša! Govorio sam da je teško, da imam dvadeset nogometaša na okupu i da ne možemo odigrati niti utakmicu dvije momčadi. No, imali smo jedva jednu momčad."

Hart je završio riječima:

"Nikada nisam radio u težim uvjetima. I nakon tog okupljanja su nam odlazili igrači. Stvarno se bojim svakog narednog dana."

Pročitajte više