EUROPA LIGA

Hazardov show u Pragu. Majstorski dribling pored dva igrača Slavije

Foto: Screenshot

CHELSEA je golom Marcosa Alonsa glavom u 84. minuti nakon ubačaja Williana slavio kod Slavije Prag 1:0 u prvom meču četvrtfinala Europa lige. Time se londonska momčad s prednošću vratila kući, gdje će za sedam dana dočekati istog protivnika i pokušati potvrditi plasman u polufinale natjecanja. 

>>> Chelsea jedva do pobjede, Valencia uvjerljiva u španjolskom derbiju

>>> ARSENAL - NAPOLI 2:0 Topnicima derbi večeri, golman spasio goste od težeg potopa

>>> BENFICA - EINTRACHT 4:2 Joao Felix hat-trickom natrpao Rebića i društvo

Međutim, pored pobjede i zlatnog gola u gostima dvoboj je obilježio nestvarni Eden Hazard koji svojim spektakularnim nastupima potvrđuje da je trenutačno među najboljim igračima na svijetu, ako ne i najbolji. 

Nezaustavljivi Belgijac je u ponedjeljak pravio show protiv West Hama i zabio među pet igrača Hammersa u pobjedi 2:0, a samo tri dana kasnije njegova majstorija ostavila je bez daha cijelu nogometnu Europu. 

U drugom poluvremena meča u Pragu Hazard je uzeo loptu i krenuo prema sredini terena, a tamo su ga čekala dva igrača Slavije Alex Kral i Petr Ševčík. I kada se činilo da nema prolaza za zvijezdu Chelseaja, prvo se jednim trzajem oslobodio Ševčika, potom s lijeve obišao Krala, a loptu progurao s desne strane i ostavio veznjaka domaćih u čudu, kao i sve na stadionu.

Jednostavno, nova nogometna magija u režiji nezaustavljivog Hazarda. 

Pročitajte više