Henry obećao veliki povratak

NAKON informacija koje su se jučer pojavile u novinama diljem Otoka kako je ova sezona za Theirryja Henryja gotova zbog ozljede, kapetan Arsenala izjavio je kako je shrvan ovakvim razvojem situacije, ali je također i obećao da će se iduću sezonu vratiti jači i bolji nego ikada.

"Očito je da sam razočaran što ću propustiti ostatak sezone. Najgori mogući kraj sezone koja je za mene i ovako bila dovoljno loša. Ovo je sve nevjerojatno frustrirajuće. Ali obećajem vam da ću se što prije vratiti u punu formu i da ćemo iduću sezonu odigrati izvrsno", rekao je Henry u razgovoru za britanski tabloid The Sun.

Ovom je izjavom Henry ujedno i porekao nagađanja kao je odigrao posljednju utakmicu u Topnicima i da će nakon ljeta potražiti novi klub. Ovo je bila najgora Henryjeva sezona u proteklih šest godina otkad igra za Arsenal jer je veći dio utakmica morao promatrati s klupe ili s tribina zbog ozljeda koje su ga bespoštedno pogađale. Ali Henryjevo samopouzdanje nije ni malo opalo, samo se nada kako će se njegovi mladi suigrači nastaviti razvijati i u njegovoj odsutnosti, te da će dogodine moći konkurirati za naslov prvaka Premier lige.

"Sve ove poteškoće samo su me učinile još odlučnijim. Sezona prije ove je za mene bila vrlo dugačka, igrali smo finale Lige prvaka, a nakon toga je Francuska i na Svjetskom prvenstvu otišla do samog finala. Iscrpilo me to sve skupa, a imao sam samo nekoliko tjedana za odmor prije početka nove sezone. Zatim su krenule ozljede. Prvo sam imao problema s vratnim živcem, zatim je usljedila ozljeda noge, a sad je tu i ta ozljeda prepona koju sam dobio protiv PSV-a. Svaki će vam igrač reći kako nije ugodno promatrati utakmicu s tribina, uvijek bi radije bili na terenu. Ali nadam se da će naša mlada momčad sezonu uspješno privesti kraju. Ljudi zaboravljaju da su mnogi od njih još praktički tinejdžeri i da im treba pružiti priliku", smatra Henry.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više