Herald: Vidoviti Pršo preokrenuo rezultat protiv Celtica

ONLINE izdanje britanskog Heralda donosi tekst o napadaču hrvatske reprezentacije i Glasgow Rangersa, Dadi Prši, kojeg proglašavaju "vidovitim" te igračem koji je zaslužan za preokret u nedavnoj utakmici Rangersa i Celtica, najvećih rivala škotske lige.

Podsjetimo, Rangersi su u četvrtfinalu škotskog Liga kupa prekinuli niz od sedam poraza u dvobojima sa Celticom, svladavši svoje najveće rivale rezultatom 2:1. Celtic je poveo golom Johna Hartsona u 66. minuti, a lokalni mediji pišu kako su se potišteni navijači Rangersa već spremali na odlazak s utakmice, kad je u 85. minuti Dado Pršo pogodio mrežu Celtica i donio produžetke Rangersima.

Shot Arveladze je golom u 100. minuti donio pobjedu klubu iz Glasgowa, ali kao igrača preokreta Herald navodi upravo našeg Dadu Pršu.

Herald piše kako je Dado par dana prije velikog dvoboja u razgovoru s novinarima najavio pobjedu Rangersa, što im je bilo dovoljno da ga nakon utakmice proglase vidovitim.

Kad prekine nogometnu karijeru, Pršo se uvijek može prihvatiti proročkog posla, pri čemu čak ne mora mijenjati frizuru, duhovito se dodaje u članku Heralda.

U tekstu stoji kako ni Pršo vjerojatno nije mogao predvidjeti da će protiv Celtica ući tek kao zamjena, ali unatoč tome i činjenici da je igrao sa zavojem na glavi zbog nedavne ozljede, Pršo je ponovo dokazao zašto je najveća zvijezda Rangersa.

Pročitajte više