Hertha dovodi Štilića, nekadašnju Dinamovu želju!

PREMA pisanju njemačkih medija, klub našeg reprezentativca Joea Šimunića berlinska Hertha vrlo je zainteresirana za bih ofenzivca Semira Štilića.

21-godišnji Štilić prošlo je ljeto prešao iz željezničara u poljski Lech Poznan za 600 tisuća eura, a danas, desetak mjeseci kasnije vrijedi više od dva i pol milijuna eura.

Semir je u dresu spomenutog poljskog kluba upravo briljirao, a u 41 utakmicu u svim natjecanjima upisao je 12 golova i čak 13 asistencija. Štilić je do sada upisao i jedan nastup za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a debitirao je 30. siječnja ove godine u prijateljskoj utakmici protiv Japana.

Prisjetimo se, u ljeto 2008. godine Semir Šrilić bio je na pragu Dinama i to za siću, nešto više od pola milijuna eura. "Razgovarao sam s Mamićem, želi da Semir dođe u Dinamo", potvrdio je tada BiH medijima Ismet Štilić, igračev otac.

Semir je tada govorio o Dinamu kao najjačoj momčadi s područja bivše Jugoslavije i poručio da bi volio zaigrati za "Modre". Braća Mamić slala su Džemu Mustedanagića da ga snima na utakmicama BiH prvenstva, no oklijevali su i supertalentiranog ljevaka "Modrima" je preoteo Lech.

V.B.
Foto: AFP

Pročitajte više