Hezonja nakon ovacija u Beogradu: Svaka čast i hvala od srca

Foto: Profimedia

NAKON utakmice Partizana i Real Madrida u košarkaškoj Euroligi, koju su Beograđani dobili 104:90, domaća je publika ovacijama i skandiranjem ispratila hrvatskog reprezentativca Marija Hezonju, koji tamo ima kultni status jer je kao 17-godišnjak rekao da ne bi imao ništa protiv dolaska te se divio klupskom radu s mladima i navijačima.

"Zna se kakav je teren ovdje, kakva je publika, kakva je ekipa, svaka im čast za doček mene, fanovima i cijelom klubu. Čestitam im još jedanput na tome kakvu sezonu igraju, želim im sve najbolje do kraja", rekao je poslije utakmice Hezonja za SportKlub i dodao:

"Hvala im od srca svima, cijelom klubu, znam skoro sve u upravi i većinu igrača. Hvala im svima i sretno dalje." Nakon toga zahvalio im je i na društvenim mrežama uz snimku ovacija dok odlazi s terena.

Nije bilo konkretnih razgovora s Partizanom

Još prije utakmice Hezonja se u razgovoru za SportKlub osvrnuo na lanjske glasine da bi mogao potpisati za Partizan nakon što mu je istekao ugovor s ruskim Unicsom.

"Bilo je glasina, ali nisam konkretno razgovarao ni sa Željkom (trenerom Obradovićem, op.a.) ni s nekim drugim u klubu, ali sigurno je bilo mogućnosti. A o navijačima, što više da kažem, za mene su Panathinaikos i Partizan najbolji na svijetu, to svi znaju", rekao je 28-godišnji Dubrovčanin.

Tijekom boravka u Beogradu Hezonja se sastao i s Acom Petrovićem, sportski direktorom hrvatske reprezentacije, s kojim je razgovarao o svom angažmanu ovog ljeta, kad Hrvatsku očekuju pretkvalifikacije za Eurobasket 2025. u srpnju pa za Olimpijske igre 2024. u kolovozu.

Pročitajte više